Темы

Працягваецца нарыхтоўка травянога корму для грамадскага пагалоўя

Працягваецца нарыхтоўка травянога корму для грамадскага пагалоўя

Па стане на раніцу ўчарашняга дня, як паведамілі ў райсельгасхарчы, сена мелася 3042 тоны або 37% ад задання, сенажу — 57231 т (55% ад задання). Болей іншых на ўмоўную галаву жывёлы нарыхтавана на гэтую пару ў філіяле “Харчавік-Агра” ААТ “Чырвоны харчавік” — 14,8 ц к. адз., а таксама ў Бабруйскім ААТ “Аграмашсервіс” — 13,2 ц к. адз. У гаспадарках з больш значным пагалоўем дадзены паказчык пакуль ніжэйшы.

У цэлым па раёне на ўмоўную галаву жывёлы нарыхтавана 9,4 ц к. адз. Гэта некалькі ніжэй мінулагодняга ўзроўню, аднак, як заўважыў намеснік начальніка ўпраўлення сельскай гаспадаркі і харчавання райвыканкама Аляксандр Кісялёў, рэзервы — няскошаныя палі, у раёне маюцца, работы на іх вядуцца, што дае падставу меркаваць — Бабруйшчына не застанецца без корму.

Алена КАРПЕНКА.

Последние новости

Актуально

Узаемадзеянне — у дзеянні. Старшыня Бабруйскага райвыканкама Міхаіл Крыцкі правёў прыём грамадзян

9 апреля 2025
Читать новость
Общество

Пример для молодого поколения. 90-летие отметила жительница аг. Горбацевичи Валентина Павлюкевич

9 апреля 2025
Читать новость
Общество

В Беларуси стартует регистрация на ЦТ

9 апреля 2025
Читать новость
80-летие Победы

Иди и смотри… В Бобруйском районном историко-краеведческом музее пополнение!

9 апреля 2025
Читать новость
Происшествия и безопасность

Пока за окном весенний минус: что советует МЧС

9 апреля 2025
Читать новость
Год благоустройства

“Лес! Дабро! Парадак!”. Министерство лесного хозяйства снова зовет белорусов на акцию

9 апреля 2025
Читать новость

Одноклассники

Районная газета «Трыбуна працы» основана 1 января 1982 года. Учредитель — Бобруйский районный исполнительный комитет. Подписной индекс издания 64092.
Главный редактор Ольга Геннадьевна ГРЕК.

Адрес редакции: г. Бобруйск, ул. Советская, 77-а, каб. 7 (здание районного Центра культуры).
Правила написания комментариев на сайте.
Е-mail редакции: pressa@tribunapracy.by.

Рекомендуем